Godmorgon!

 

Väntar på att mina kära projektmedlemmar ska dyka upp. Så sjukt jobbigt att stiga upp idag, kl 6 ringde klockan. Sitter och läser lite bloggar och kollar mail innan dem andra kommer. Och dricker kaffe såklart!

 


Uppladdning!

Laddar upp med lite omelett-salami-tomat innan träning. Idag blir det kicknbox i Kulltorp med syrran! :)

New in!

Bilder lånade från www.zara.com Mina nya älsklingar. Tänk sommar, bruna ben och ett par vita shorts. Lovee! Tills dess, får dessa blå underbaringar förgylla min skohylla! Aw.

Dagens träning!

Dagens träning har bestått av: Intervallträning + 10 Burpees och cirkelträning ikväll!

Endorfiner!

Jag tycker det är skönt att vara "ledig" på måndagar. Inte för att jag är ledig egentligen, men jag har iallafall inget schemalagt, vilket innebär att jag pluggar hemma istället. Började dagen med en intervallträning med syrran. Härligt! Man orkar så mycket mer än man tror. Sprang som uppvärmning ut till Rönneberget (ca 1,5 km) sedan sprang vi upp för backen, gick ner, snabbt upp igen och sedan ner igen och så höll vi på. Efter första gången sa jag att jag förmodligen skulle klara 3 gånger, men det blev tillslut 7 gånger. Efteråt joggade vi tillbaka sista biten hem på elljusspåret. Kände mig inte alls sådär pepp som jag brukade göra innan när jag sprang, just då känns det bara tugnt och jobbigt. Men efter en stund kom det faktiskt och det kändes lite bättre och nu känns det jättebra, så lite endorfiner lyckades nog titta fram ändå! :) Duktiga vi! :) Som ni ser har blogg-designen ballat ur totalt. Pust!

Nytt halsband!

Ett nytt fynd! Hottar upp vilken outfit som helst! :)

Vårfint!

Vilken skön helg det har varit! Det har varit underbart väder och jag brukar aldrig lyckas pricka in en jobbfri helg när det är fint väder. Men turen kanske har vänt? Idag har vi varit en sväng i Jönköping i min studentlägenhet för att få upp min lampa på rätt plats över bordet, så nu slipper jag slå i huvudet i den varje gång. Fick även upp en boklist till mina kokböcker! Älskar ju att pyssla och ändra och fixa. Och just nu är det vårfint i vardagsrummet hos mig och R! Hoppas att ni också haft en bra helg!

Fan.

Jag hatar blogg.se. Jävla-skit-blogg-portal? Nu kan jag inte lägga upp bilder heller och statistiken fungerar inte, kan inte lägga upp en presentation. Jag kan inte heller få fetmarkerad text eller kursiv, att hoppas ner några rader fungerar inte heller. SUPER. Funderar på att byta till något annat.. Hade tänkt lägga upp en bild på ett tyg jag beställt till ett kommande projekt! :)

Today's breakfast!

Började dagen med att provsmaka proteinpulvret som jag och Lisa beställde för ett tag sedan. Har inte kunnat provsmaka det tidigare då jag blev så äcklad av allt sånt när jag blev magsjuk. Men nu har det gått över, dock var det ingen höjdare att blanda det med vatten. Får göra ett nytt tappert försök i morgon istället och blanda med mjölk! Efter det följde jag med Rickard och tränade på brandstationens gym. Jag har verkligen börjat gilla det där med att slita och dra och träna på gym, inte bara gruppträning som aerobic, step up och cirkelträning som är min favorit träning i vanliga fall! Tränade mage, armar, axlar och rumpa/lår idag. Har även gjort upp ett litet mål för mig själv och det är att klara plankan i 1 minut utan vidare ansträngning. Jag skulle klara det idag, men det skulle vara skitjobbigt och kräva ett jävlarannama. Ska motvilligt erkänna att innan klarade jag inte ens göra det på tå i en halv minut, men nu går det skit bra! Gjorde 3x40 sek idag. Nu har jag ätit frukost bestående av fiberberikad havregrynsgröt och en blodgrape. Och något som jag aldrig kommer ta bort är så klart min jordgubbssylt! Resten av dagen ska bestå av plugg. Åh.. Har nog aldrig varit så omotiverad!!

Macarons!

För nästan ett år sedan var jag och syrran i London och efter en lång dag på stan passade vi på att besöka det kända franska cafét Laduree, som ligger i anslutning till Harrods. Det var som att stiga in i en scen från Alice i underlandet, med andra ord helt i min smak! Det var verkligen en upplevelse, inte bara i smakväg. Till och med servitricen såg ut som en docka. Vi passade på att dricka klassiskt english afternoon tea. Efterår var vi höga på socker och några hundra fattigare, men det var helt klart värt det! Supermysigt hade vi!
Man fick egentligen inte fotografera men låtsades som om vi inte kunde engelska, haha!
Fina syrran. Man ser inte så bra, men allt är så sockersött. Kolla bara tea-kannorna!
Mums!
Om ni är i London någon gång så kan jag verkligen rekommendera ett besök på Laduree!
Vi beställde även in macarons som är franska söta kakor. Vi tyckte inte att de var några höjdare, men det kanske berodde på att vi ätit upp ett helt fat men socker precis innan.
Jag har iallafall länge tänkt testa att göra egna, så nu i helgen är det tänkt att det ska bli ett litet projekt. Eftersom dem innehåller mandelmjöl som är skitsvårt att få tag i så har jag gjort eget ikväll! Wish me good luck!

My apartment!

Jag lovade ju att visa lite bilder från min lägenhet. Det tog lite tid eftersom jag försökte hitta ett bra program där man kunde göra fina kollage, men bättre sent än aldrig!
Det är dock inte riktigt klart ännu. En sänggavel ska göras och även några tavlor är nästa projekt.
Sängdelen är heller inte klar då jag inte har något sängbord och inte heller någon sängkappa. Men det kommer så småning om!
Enjoy!

Lunchtime!

Dagens lunch fick bestå av en enkel version av flygande jacob och sallad. Smaskens!
Efter några timmar i skolan är jag så trött och tänkte vila till Real Housewife of New Jersey som börjar strax.
Resten av dagen kommer bestå av plugg, städning och kanske en löparrunda, annars en promenad!


Tänkte även visa några sneak peaks från min lägenhet senare ikväll! :)

Måndag igen!

I min studentlägenhet ingår inte bara 24 kvadrat utan även en helt underbar utsikt!
Det är inte helt fel att vakna upp jämte sin kärlek, för att sedan äta frukost tillsammans samtidigt som solen stiger upp. En perfekt start på dagen och en ny vecka skulle jag vilja påstå! Dock blev det igen sovmorgon då jag skulle vara vid skolan halv 9.
Helgen har bestått av några timmars jobb och för övrigt varit väldigt lugn och skön. Igår var vi hos Rickards moster och lämnade tillbaka lilla O - tror att hon tyckte det var kul att få komma hem igen! Hennes andra vänner fick snällt vänta i bilen medans vi fikade! :)
oxox /J

Wishlist!

Om exakt två veckor fyller jag år. Herregud, hela 22 år gammal blir man. Jag älskar att fylla år men hatar att bli äldre! Här är ialllafall lite av min önskelista! :)
1. Micro till min kära studentlägenhet. Gärna en sådan snygg i svart!
2. Glaskupa på fot från Panduro
3. Sängkappa i vitt från H&M
4. Laptopcase till min Mac från Marc by Marc Jacobs
5. Nya löparskor
5. Vitt sängbord, Trollsta från IKEA
6. Klocka från Mickeal Kors
7. Sängöverkast i vitt, gärna detta från H&M
Presentkort är också uppskattat till en fattig student! :)

Sorry!

För dålig uppdatering. Jag är kass på det där med att blogga ofta. Men man måste ju hinna få någonting att skriva om också! :)
Helgen bestod av en släng magsjuka, eller något i den stilen. Mådde inte alls bra, men det har gått över nu.
Vi hade inte alls mycket i skolan denna veckan. Men åkte upp till Jönköping i tisdags för att förbereda lite inför onsdagens seminarium och även jobba lite med projektarbetet. Igår hade vi seminarium som inte riktigt såg ut som jag trodde, men vi började iallafall jobba med ett case. Jag & Johanna fick sällskap av två andra killar i vår projektgrupp. Tror att det kan vara perfekt med lite hjälp och nyttigt att få lite andra perspektiv!
Sen igår kväll blev det utgång. Jag och Johanna gjorde kycklingwook hos mig, drack vin och fixade oss. Jag klippte även min lugg, vilket jag inte borde gjort efter två glas vin. Jennie i ett nötskal! :)
Sedan gick vi ner en våning till Laurindas lägenhet. (vi är flera tjejer som går i samma klass och som bor på Dalvik.) Där hade vi lite förfest innan vi drog vidare till Akademin! Helt underbart att kunna gå ut mitt i veckan!
Det var en lyckad kväll. Mycket folk och högt tryck på dansgolvet! Vi delade en taxi hem vid halv 2! :)

Today's food!

Frukost: 1,5 dl musli, 1 msk jordgubbssylt och 2 dl mjölk + 1 ägg

Mellis: kaffe + proteinbar

Lunch: kyckling/broccoli-sallad, vatten

Mellis: kaffe + proteinbar

Kvällsmat: 1 banan, fiberberikad havregrynsgröt, 2 dl mjöl och 1 msk jordgubbssylt



Det var dagens mat det!
En sak kommer ALDRIG försvinna från min "matlista", gissa vilken!

Bra dag!

Började dagen med att jobba med ett projektarbete som vi har i skolan nu. Det är lite knepigt, men det tar sig nog! Efteråt bar det av hem till min lilla studenlägenhet för att äta lunch. Sedan kom en tjej som går i min klass och som också bor i dem studentlägenheterna som jag bor i. Vi drack kaffe och pratade allmänt i en och en halv timme - jättetrevligt! :)
Senare höll jag på att somna i min säng och riktigt trött var jag. Men jag hade bestämt mig för att ge mig ut på en liten joggingrunda innan kvällen, så det fick det bli! Sprang ner för den långa backe som jag bor ovanför. (Ca 3-4 km totalt.) Det gick hur bra som helst, även typ halva backen uppför. Men sen började det ta emot. Fyfan är nog rätt ord! Började må riktigt illa och nästan lite snurrig i bollen. Tror det beror på att jag inte ätit några kolhydrater till lunch så i fortsättningen ska det bli det innan jag ger mig ut och springer! Mådde fortfarande inte hundra när jag kom hem så jag slängde i mig en banan och sen tittade jag på tv en timma innan jag ens orkade gå och duscha! Haha! Jag som tänkte göra det som uppvärmning och sedan göra lite styrkeövningar hemma! Just nu känner jag inte alls för att någonsin springa i den där jävla backen igen, men jag hoppas att det går över för jag tänkte sätta upp ett mål att lyckas springa upp och ner för den utan behöva gå, till sommarn. Det är inte så långt kanske, men det suger ordentligt i benen och det är perfekt utmaning!
Idag tog det 23 min & 40 sek!

Dagens lunch!

Dagens lunch bestod av kyckling och broccoli + lite sallad och tomat.
Jag och Rickard försöker turas om att göra lunchlådor ibland eller rättare sagt - om jag vill ha kyckling till lunch så fixar han det, eftersom det är ungefär det enda han äter till lunch/middag. Det var supergott!
Nyttigt med!
Jag tänkte också att jag skulle börja skriva lite matdagbok, för att få lite mer koll!
Efter -8 kg har det tvärstannat på någon slags trivselvikt och kroppen vänjer sig & det verkar helt omöjligt att komma ner lägre! Men nu jävlar ska dem bort!

Överraskning!

Efter ett Stepup-pass och en dusch kom R hem med en överraskning. Lilla Oliva ska vara hos oss i helgen! Åh, som jag har längtat efter henne. Det är ju sjukt ju? Det är ju en hund!

Mysdag och massage!

Klockan ringde kl 8 idag. Igår innan somnade tänkte jag att det är bäst att ställa klockan tidigt för jag har ju så mycket som jag skulle göra idag, men på något sätt glömde jag bort vad det var jag skulle göra.
Steg upp halv nio och kollade på gårdagens avsnitt av Topmodel. Sen dess har jag mest gått runt i min Onepiece och myst. Har även varit på massage och hos syrran på jobbet och fikat! Det är hårt att vara student! :) Men ibland behöver man sådana dagar när man inte gör något speciellt, utan bara tar igen sig! Det behöver man!
Igår fyllde Rickard år och jag hade bakat tårta och det var uppskattat! Innehöll bland annat 850 gr choklad.. God, men lite för mycket för min smak! Men det var roligt att baka den i allafall! :)

Börja blogga igen!

Nu när syrran börjat blogga blev jag också sugen på att börja igen! Det är ju ganska kul ändå, speciellt om man är några stycken - så det kör vi på!

Jag

RSS 2.0